Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Άφωνοι και περίλυποι μείναμε όλοι μας στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του ξαφνικού θανάτου του χωριανού νας Πέτρου Τριαντάφυλλου του Θέου. Έφυγε απ΄τη ζωή πριν χαρεί την οικογένεια την οποία υπεραγαπούσε

Τελείωσε το Δημοτικό στο χωριό, φιλομαθής, επιμελής, απ'τους πολύ καλούς μαθητές και έφυγε για την Αθήνα, να σπουδάσει και για καλύτερη τύχη. Εξ' άλλου, πολύτεκνη οικογένεια με 8 αδέρφια (Φάνης, Γιώργος, Θανάσης, Παναγιώτης, Πέτρος, Στέφανος, Ξένια και Λευτερία), ο μπάρμπα Θέος  παραδοσιακός και στοργικός πατέρας, μιας και οι καταστάσεις ήταν δύσκολες, ήθελε τα παιδιά του να προκόψουν και να ζήσουν καλύτερα απ' αυτόν. Έτσι και ο Πέτρος, ο προτελευταίος απ'τα αδέρφια του, πήγε στην αστυνομία, όπου και υπηρέτησε με αξιοπρέπεια.

Με την σύζυγό του Άννα αποκτήσανε δύο αγόρια, τον Θοδωρή ακι τον Νίκο, τα οποία μεγαλώσανε με αρχές που και οι ίδιοι διέθεταν. Αφοσιωμένος και λατρευτός σύζυγος και πατέρας ευτύχισε να χαρεί και το ένα εγγονάκι που είχε.

Πριν από χρόνια είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, την αντιμετώπισε με ψυχραιμία και όλα πήγαν καλά. Δυστυχώς όμως το καντηλάκι του έσβησε στις 5/2/2020 στον Πειραιά όπου έμενε και έγινε και η ταφή. Πλήθος χωριανών τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Συμπαραστεκόμαστε και συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειας.
Θα σε θυμόμαστε πάντα.
Καλό παράδεισο, αιωνία του η μνήμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου